Siyasetin duayenleri EVET diyor

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, eski belediye başkanlarından Cemal Ekiz'e yaptığı ziyarette vatandaştan referandumda 'evet' oyu vermelerini istedi.

Başkanımız Çakıcı, önceki dönem Belediye Başkanlarından Cemal Ekiz'i işyerinde ziyaret etti. Ziyarette yapılan belediye yatırımları ve 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Referandumu değerlendirildi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı referandum sürecine değinerek, "Ülkemiz önümüzdeki günlerde bir referandum ile halktan korkanların aksine halka gidilerek, gazi meclisimizden geçen anayasa paketi halkın hür iradesine sunulacak. Başkanlık sistemi ile ülkemiz büyük bir sıçrama yapacak, ülkemizde ve ilçemizde yatırımların sürmesi ve hizmetin devamlılığı için vatandaştan referandum da "evet" oyu kullanmasını istiyorum" dedi.

Belediye Başkanımız Çakıcı, #Boyabat’ın evlatları KARARIMIZ EVET diyor

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı konuşmasının devamında, "Siyasetin duayeni, Değerli büyüğümüz, hizmetleri ile ilçemizin kalkınmasına öncelik eden, önceki dönem belediye başkanlarımızdan kıymetli büyüğümüz Cemal Ekiz Bey’i makamında ziyaret ettik. “Devletin İstikbali ve milletin istiklali için EVET” kararını bizimle paylaştı. Kendilerini kararlarından dolayı kutluyor, kutlu yürüyüşümüzde bizlere ışık oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.